Мои лиги

Футбол

Други първенства

Международни

league_logo Футболни прогнози за Северна и Централна Америка

Домакин - Гост
Вероятност в %
1X2
Форбет
Прогноза рез.
Брой голове
Време
Най-висок коеф.
Резултат
Опт. залог
КОНКАКАФ Шампионска лига - Полуфинали
CNL
323335
2
1 - 2
2.62
18°
2.20
3.00 3.40 2.20 no no no
FT
2 - 1(2 - 1)
CNL
512722
1
3 - 1
2.64
24°
1.65
1.65 3.80 4.75 no no no
FT
1 - 3(1 - 1)
Златна купа - Финал
GC
482725
1
1 - 0
2.16
20°
1.57
1.57 3.50 7.00 no no no
FT
1 - 0(0 - 0)
КОНКАКАФ Лига - Финал
CL
223840
2
0 - 1
2.23
22°
3.20
2.00 3.30 3.20 no no no
FT
2 - 2(2 - 1)
0.13
Купа на Лигата - 3rd Place
LC
362143
2
0 - 2
2.18
17°
-
- - -
FT
3 - 0(2 - 0)
LC
333235
2
1 - 2
3.52
25°
-
- - -
Pen.
FT
9 - 10
1 - 1(0 - 1)
КОНКАКАФ Лига на нациите - League A - Play-offs
CNL
263935
X
1 - 1
2.12
29°
-
- - -
FT
1 - 0(1 - 0)
CNL
402733
1
2 - 0
2.30
-
- - -
FT
2 - 0(1 - 0)
CNL
391843
2
2 - 3
4.38
-2°
-
- - -
FT
2 - 0
CNL
281854
2
0 - 1
2.09
26°
-
- - -
FT
3 - 1