Мои лиги

Футбол

Други първенства

Международни

league_logo Футболни прогнози за Африка

Домакин - Гост
Вероятност в %
1X2
Прог
ноза
Пр. рез.
Брой голове
Време
Коеф.
Резултат
Кели
Купа на африканските нации - 3rd Place
Acn
235225
X
0 - 0
1.48
30°
3.10
3.20 3.10 2.20 no no no
Pen.
FT
6 - 5
0 - 0(0 - 0)
0.29
Acn
363826
X
1 - 1
1.70
31°
2.88
2.70 2.88 2.88 no no no
FT
1 - 2(1 - 0)
0.05
Африканска Шампионска Лига - Финал
CAF
394318
X
1 - 1
1.95
30°
3.20
1.62 3.20 5.50 no no no
FT
1 - 0(1 - 0)
0.17
КАФ Купа на Конфедерациите - Финал
Ccc
352837
2
0 - 1
1.45
37°
4.75
1.73 3.30 4.75 no no no
FT
1 - 0(1 - 0)
0.2
Купа на нациите квалификации - Preliminary Finals
NCQ
513316
1
2 - 1
2.60
26°
-
- - -
FT
2 - 2(0 - 0)
NCQ
253936
X
1 - 1
2.31
20°
-
- - -
FT
1 - 2(1 - 0)
NCQ
493318
1
1 - 0
2.25
35°
-
- - -
FT
0 - 0(0 - 0)
NCQ
374320
X
2 - 2
2.95
30°
-
- - -
FT
0 - 0(0 - 0)
Купа на Африканските Нации - Play-offs - Final
Anc
473023
1
1 - 0
1.89
17°
1.91
1.91 2.90 4.00 no no no
Pen.
FT
4 - 5
0 - 0(0 - 0)
Anc
283438
2
0 - 3
2.54
37°
2.30
3.00 2.88 2.30 no no no
FT
0 - 1(0 - 0)
CAF Супер Купа
CSC
494110
1
1 - 0
2.33
30°
1.45
1.45 3.60 6.50 no no no
FT
0 - 1(0 - 1)
Купа КОСАФА - Група A
COS
204139
X
1 - 1
1.55
17°
-
- - -
COS
353926
X
0 - 0
1.73
13°
-
- - -
COS
414811
X
1 - 1
2.49
16°
-
- - -
COS
364222
X
1 - 1
2.58
26°
-
- - -

Избрана среща


Прогноза на деня