Мои лиги

Футбол

Други първенства

Международни

league_logo Футболни прогнози за Андора Купа на Андора

Прогнози Tенденции Резултати Програма Статистика
Домакин - Гост
Вероятност в %
1X2
Прог
ноза
Пр. рез.
Брой голове
Време
Коеф.
Резултат
Кели
Финал
AdC
552520
1
2 - 0
2.20
21°
1.10
1.10 9.00 15.00 no no no
FT
0 - 0(0 - 0)
Полуфинали
AdC
482230
1
2 - 0
1.93
1.14
1.14 7.50 15.00 no no no
Pen.
FT
3 - 4
2 - 2(1 - 0)
AdC
362638
2
1 - 2
2.63
2.10
2.70 3.75 2.10 no no no
FT
0 - 1(0 - 0)

Избрана среща