Moje ligi

Mistrzostwa

Може ли Чорли да затрудни Уулвърхямптън във ФА Къп?

Chorley FC vs Wolverhampton - 22/01/2021

Може ли Чорли да затрудни Уулвърхямптън във ФА Къп?
3487

Достигнахме до Кръг 4 във ФА Къп и този петък предстои интригуващ двубой между Чорли и Уулвърхямптън.

Сблъсъкът ще се проведе на стадион „Виктори Парк“ в град Чорли и тимът от английската Конференция Север ще се стреми максимално да затрудни предстоящия си съперник от Премиър лийг.

Чорли е достатъчно отпочинал за предстоящото съревнование, тъй като мачът му срещу Кетеринг Таун във вторник беше отложен. Най-скорошната среща на домакините се състоя на 16 януари. Тогава, те надиграха Фарзли с 3-2 на собствен терен. Това означава, че Свраките са 9-ти в местното си първенство и имат еднакъв брой точки (22) с Йорк Сити, който заема последната позиция в зоната за плейофи към по-горна дивизия.

Чорли е изиграл 5 двубоя от ФА Къп през настоящата кампания, като 3 от тях бяха у дома. Освен впечатляващата домакинска победа над Дарби Каунти в третия кръг от турнира, момчетата на Джейми Вермильо надделяха и над Уигън и Питърборо Юнайтед на чужд терен.

Статистиката показва, че Свраките се представят отлично в домакинските си сблъсъци. Те са без поражение в предходните си 7 мача от ФА Къп на собствен терен. Футболистите на Вермильо са отбелязали 2 или повече попадения в 6 от тези 7 срещи. Чорли е опазил и вратата си от голове в 3 от изминалите си 4 съревнования у дома от турнира, но тези добри резултати бяха срещу отбори, които не играят във Висшата лига на Англия.

Уулвърхямптън претърпя разочароваща домакинска загуба с 3-2 от Уест Бромич в последния кръг от Премиър лийг. Дроздовете откриха резултата още в началото, но Вълците успяха да обърнат нещата в своя полза, отбелязвайки 2 попадения преди почивката на полувремето. За съжаление, Уулвс не се представи достатъчно добре в защита през втората част и гостите успяха да отбележат победния гол след изпълнение на дузпа.

Уондърърс са постигнали само 1 успех в предходните си 7 двубоя във всички първенства. Той беше над Кристъл Палас в мач от третия кръг на ФА Къп. Адама Траоре отбеляза единствения гол в съревнованието.

Играчите на Нуну Ешпириту Санто не се представят особено добре в турнира, като са спечелили само 1 от изминалите си 4 сблъсъка от ФА Къп. Освен това, те са триумфирали само веднъж в последните си 5 гостувания от надпреварата.

Джейми Вермильо ще разчита на Конър Хол да се разпише този петък. Той е голмайсторът на Чорли през настоящата кампания и успя да вкара попадение в предходния кръг на турнира.

Уулвърхямптън ще играе без Даниел Поденсе, Фернандо Марджал, Раул Хименес и Джони. Санто прекъсна периода под наем на Патрик Кутроне и той може да вземе участие в предстоящия двубой.

Чорли може да изненада всички тази седмица, ако успее да надиграе Вълците, имайки предвид фактите, че се очаква доста оспорван сблъсък. Въпреки всичко, Уулвърхямптън е по-класният отбор и най-вероятно ще извоюва победа в предстоящия зрелищен мач.

Gospodarze - Goście
Prawdop. w %
1X2
Prog
Prognoza wyniku
Liczba goli
Pogodzie
Odds
Wynik
Odds
na żywo
FA
372340
2
0 - 1
2.22
1.21
16.88 7.50 1.21 -1 -1 1
FT
0 - 1(0 - 1)
-
- - -

Video Highlight